Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Eurovision in Concert in AFAS Live.

Concerttip zaterdag 14 april: Eurovision in Concert in AFAS Live

Op 14 april viert Eurovision in Concert haar 10de verjaardag in AFAS Live, hét feestje voorafgaand aan het Songfestival! Sandra Kim, die in 1986 het Eurovisie Songfestival won, is als eerste special guest aangekondigd voor de jubileum editie van het Eurovision in Concert. Zal ‘J’aime La Vie’ de openingstrack worden van de avond? Ook Waylon, onze Nederlandse troef voor het Eurovisie Songfestival, zal op zaterdag 14 april zijn songfestivallied vertolken.

Het evenement is niet meer weg te denken in de jaarlijkse aanloop naar het Eurovisie Songfestival. Uit heel Europa komen fans naar onze hoofdstad om hun songfestivalfavorieten voor het eerst live in actie te zien. Daarnaast zullen er enkele gastoptredens zijn van bekende oud-songfestivaldeelnemers.

De presentatie is in handen van songfestivalcommentator Cornald Maas en zangeres Edsilia Rombley, die Nederland 2 keer vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Uiteraard zal zij haar beide songfestivalinzendingen ook ten gehore brengen tijdens het concert.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: