Het concert van JAY-Z en Beyoncé op 19 juni in de Amsterdam ArenA is binnen een mum van tijd uitverkocht geraakt. Vanwege de enorme belangstelling is er een extra concert toegevoegd op woensdag 20 juni in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor dit extra concert start maandag 26 maart om 10.00 uur.

Wegens de overweldigende vraag naar kaarten hebben JAY-Z en Beyoncé extra data voor hun stadiontour OTR II aangekondigd. Er is een tweede show bevestigd op woensdag 20 juni in de Amsterdam ArenA en in Amerika zijn er drie nieuwe steden bevestigd: Columbus, OH, Columbia, SC, en Seattle, WA. Vanwege uitverkochte shows in Amerika zijn er ook nog extra data toegevoegd in Washington, DC, East Rutherford, NJ, Chicago, IL, Atlanta, GA, en Los Angeles, CA. Hun OTR II Tour begint op woensdag 6 juni in het Britse Cardiff en omvat concerten in 15 Europese steden en 24 Noord-Amerikaanse steden.

In de zomer van 2014 gaven Beyoncé en JAY-Z zes weken lang uitverkochte stadionconcerten in Noord-Amerika tijdens hun langverwachte ON THE Run tournee. Die sloot af met twee optredens buiten Amerika, in de Franse hoofdstad Parijs. De concerten werden gefilmd voor een HBO special die beloond werd met een Emmy-nominatie.

Deel: