Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: High Valley / Ashley McBryde in de Melkweg.

Concerttip donderdag 8 maart: High Valley / Ashley McBryde in de Melkweg

The sound of Nashville keert terug naar de Melkweg! Na het succes van de eerste editie van Amsterdam Country Night, komt de tweede editie in het voorjaar van 2018! Met nationale en internationale wordt je meegenomen in een avond vol technicolor zonsondergangen, eindeloze maïsvelden en vooral heel veel goede country muziek. Het Canadese country duo High Valley en de uit Arkansas afkomstige Ashley McBryde schitteren op de line up, maar er is meer!

Storytelling is iets wat diep in de Texaanse tradities geworteld ligt, alsmede hoge hoeden. De uit Waco afkomstige singer-songwriter Jarrod Dickenson is hierop geen uitzondering. Hij verruilde Texas voor Brooklyn, alweer hij het leeuwendeel van zijn tijd besteedt aan het vervaardigen van een eigenzinnige, soulvolle America-stijl die een brede schare muziekliefhebbers aantrekt, zoals bij Amsterdam Country Night!

Eveneens is het het Amerikaanse country duo American Young aan de line up toegevoegd. Jon Stone en Kristy Osmunson, twee veteranen die al langer individueel aan de weg naar Nashville timmerden, waren solo waren al succesvol, maar samen is het pas echt een powerhouse!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: