Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Vreemde Kostgangers in de Oosterpoort.

Concerttip zondag 25 februari: Vreemde Kostgangers in de Oosterpoort

We moesten er lang op wachten, maar afgelopen najaar was het eindelijk zo ver: Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot gingen samen het podium op. En omdat de mannen niet van half werk houden, verscheen er ook een album, waarvoor ze alle drie nieuw Nederlandstalig materiaal schreven. Het viel allemaal zo in de smaak dat de drie pioniers van de nederpop komend seizoen opnieuw de theaters induiken, met nieuwe nummers, een selectie van elkaars oudere werk, persoonlijke favorieten, een (Engelstalig) nummer van de ander in een nieuw jasje en bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: