Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Eefje de Visser in Patronaat.

Concerttip donderdag 15 februari: Eefje de Visser in Patronaat

Nederpopkoningin Eefje de Visser heeft de beats en de liedjes. In de Belgische Focus Knack wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power en Air komen voorbij.

Na het goede ontvangst van haar derde plaat ‘Nachtlicht’ in 2016 en twee succesvolle clubtours met haar vaste band én een uitverkocht Carré, besluit Eefje eind 2017 sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als mutli-instrumentalist en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkte ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, verantwoordelijk voor de video van ‘Scheef’ en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015. Eefje de Visser klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Op deze avond zal Eefje liedjes spelen uit haar hele repertoire, maar in de broeierige sfeer van ‘Nachtlicht’ blijven en daarmee een ode brengen aan de nacht.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: