Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Khalid in AFAS Live.

Concerttip woensdag 7 februari: Khalid in AFAS Live

De ster van de slechts 19 jaar oude Khalid is snel rijzende: de Amerikaan bracht begin 2017 zijn debuutalbum ‘American Teen’ uit. Met miljoenen streams en een succesvol debuutalbum op zak wordt de zanger gezien als dé grote R&B-belofte van dit moment. Het album steeg al snel tot de nummer vier positie in de Amerikaanse Billboard Album Top 200 en zijn singles, waaronder ‘Location’, ‘8TEEN’ en zijn laatste succes ‘Young Dumb & Broke’ werden in totaal bijna een miljard keer beluisterd, wat hem in 2017 zelfs vier achtereenvolgende dagen de meest gestreamde artiest ter wereld maakte.

Daarnaast werkte Khalid het afgelopen jaar succesvol samen met artiesten als o.a. Marshmello, Kendrick Lamar, Calvin Harris, Lorde, Future en Logic en won hij verschillende awards. Khalid wordt door critici geroemd om zijn vernieuwende, soulvolle pop- en R&B-geluid en persoonlijke lyrics, geïnspireerd op zijn leven als millennial in een kleine stad in de Verenigde Staten.

Support act: Live Dawson
Negentien is Liv pas en toch heeft ze al miljoenen streams online. De meeste jonge artiesten kunnen er alleen van dromen. Haar single ‘Searching’ werd geproduceerd door Disclosure en Years & Years. De ietswat akward girl-next-door kan ook nog eens prachtig zingen.

Aftershow: Chip Charlez
De uit Tilburg afkomstige rapper/danser bracht in 2017 ‘Slide’ uit met Sevn Alias. Na 200.000 views in 2 weken is Chip Charlez gewild, na radioshows bij FunX en Opnext komt Slide zelfs regelmatig bij Xite. Kortom Chip Charlez is lekker bezig en nog lang niet klaar!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: