Gruppo Sportivo is terug van weggeweest. Nadat de band in 2013 stopte met optreden, bleef het kriebelen. Daarom komt de Haagse band op 28 april met een gloednieuw studio album, ‘GREAT’. Het eerst Gruppo Sportivo album in 14 jaar! ‘GREAT’ zal na ‘Topless 16‘ uit 2004 het officiële 12e album van Gruppo worden, ‘Rare Tracks’ en de 6 daaropvolgende verzamelaars niet meegerekend.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer- songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke catchy met typische Sportivo-humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken! De afgelopen 4 jaar was Gruppo Sportivo een studio-only band, maar met een nieuw album op komst was het een logische stap om een clubtour aan te kondigen, die op 20 april een albumreleaseparty zal beleven in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard in enigerlei vorm gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen. Voorjaar 2018 zal de eerste single uitgebracht worden en op 28 april wordt het nieuwe album ‘GREAT’ gelanceerd via RedLine Music. Beep Beep!

Deel: