Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ntjam Rosie in De Kleine Komedie.

Concerttip maandag 5 februari: Ntjam Rosie in De Kleine Komedie

Na de release van haar album ‘Breaking Cycles’ is Ntjam Rosie dit seizoen weer live te zien in De Kleine Komedie. Eerder excelleerde ze muzikaal in ‘Homelands’ en ‘We hadden liefde’, We hadden wapens en was ze ‘Muzikale Held’. Nu is het tijd voor ‘Breaking Beats’. ‘Never Give Up’, zingt Rosie. Het is een tijd waarin we meer liefde nodig hebben en begrip voor elkaar. In ‘Breaking Beats’ bouwt ze een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen en dans. R&B, hiphop, funk, soul en jazz. You name it.

Ze wordt muzikaal ondersteund door haar band, percussionist, turntablist en choreograaf/regisseur Lloyd Marengo. Rosie laat in deze voorstelling het beste van zichzelf zien. NRC gaf haar vijf sterren: “Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu, met bezieling, vrijheid en controle.”

Meer info en ticket vind je hier.

Deel: