Op zondag 8 april staan de versterkers in poppodium Nieuwe Nor op 11 met één van de meest opwindende acts uit de hardrock-scene! Kadavar staat garant voor vette riffs, psychedelische doom, en 70’s hardrock in de traditie van Black Sabbath, Pentagram en Led Zeppelin. Er is geen twijfel over mogelijk: dit Berlijnse trio is een warm, intens, authentiek geschenk uit vervlogen tijden.

‘s Werelds toonaangevende wetenschappers hebben onlangs unisono verklaard: “Tijdreizen kunnen niet langer als fictie worden beschouwd, maar als realiteit!” Deze zelfverzekerdheid kwam niet voort uit hypothetische gedachte-experimenten, noch uit jarenlange testen in geïsoleerde laboratoria. Het was de plaat van een rocktrio uit Berlijn dat uit de lucht was gevallen en de professoren ertoe bracht vreugdevol te verkondigen: “Warm, intens, authentiek – ongetwijfeld een geschenk uit vervlogen tijden!”

Kadavar verzorgde in het verleden al de support voor Sleep, Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard; ging op tour met de retro-rockers van Wolfmother; en speelde op festivals als Stoned From The Underground, Yellowstock enFusion Festival, waarmee ze hun status onderstrepen als een van de meest opwindende acts uit de scene!

Kadavar staat op 8 april in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.

Deel: