DeWolff laat zich omschrijven als “drie oude zielen in een jong lichaam” die iedere show spelen alsof het de laatste show op aarde is. Met zes studioplaten en een livealbum op zak, en dat in slechts acht jaar bestaansrecht, weet je dat het orgelvreter Robin Piso en de gebroeders Van der Poel altijd menens is. DeWolff is een ode aan sixties/seventies mastodonten als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers, en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak.

DeWolff speelt zo’n beetje ieder jaar in Rotterdam, elke keer met nét dat beetje extra bevlogen enthousiasme, virtuositeit en bluf. Als het aan dit illustere trio ligt, maken ze het podium permanent hun thuis. De Electrosaurus is nog lang niet uitgestorven en vanavond aanschouwt de Maassilo eigenhandig de triomf van dit Heilige Beest van de Apocalypse!

De vlammende nieuwe single ‘California Burning’ geeft een speelse knipoog naar een sixties klassieker, maar is ook een fel betoog. “Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of… het presidentschap is.”, licht de band toe.

DeWolff
Vrijdag 11 Mei 2018
Locatie: Maassilo
Deur open: 19:30
Start: 20:30
Prijs: € 19,00 (incl. € 1,50 servicekosten)

Deel: