Op 2 maart aanstaande verschijnt het langverwachte debuutalbum ‘Rated Gnar’ van de Nederlandse punkrock-helden TUSKY via V2 Records. Een dik half uur aan punkrock-therapie voor uitgebluste zielen die snakken naar wat herniewde hoop in rockmuziek. Vandaag verscheen de nieuwe track Tea For One en kondigde de band de Rated Gnar-tournee aan. Ook is het album vanaf nu beschikbaar als pre-save op Spotify.

Tusky is een punkrock band uit het prachtige Alblasserdam. De band bestaat uit voormalig John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Justin Ghijsen, kortom: één grote punkrock familie. Ongecompliceerde punkrock-songs, zo simpel is het! Beetje moshen, hier en daar een “windmill kick” of een goed geplaatste “head bang”. Allemaal te gek. Tusky eert de punk en de rock van eind jaren 90; Denk aan Jimmy Eat World en Foo Fighters

De komende maanden trekt TUSKY met de Rated Gnar langs diverse popzalen in Nederland:
02-03 Ekko, Utrecht (album release show)
12-04 V11, Rotterdam
13-04 Punk Rock Riot @ Mezz, Breda
14-04 Asteriks, Leeuwarden
20-04 Simplon, Groningen
21-04 Altstad, Eindhoven

Deel: