Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Depeche Mode in Ziggo Dome.

Concerttip zaterdag 13 januari: Depeche Mode in Ziggo Dome

Na hun uitverkochte show in de Ziggo Dome vorig jaar komt Depeche Mode terug naar Nederland. vanavond staat de band opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de huidige zeer succesvolle tour genaamd ‘Global Spirit Tour’ en staat in het teken van het onlangs verschenen album ‘Spirit’. De show van Depeche Mode in 2017 in de Ziggo Dome was binnen zeer korte tijd uitverkocht en leverde de band vele enthousiaste fans en lovende recensies op.

Zowel fans van het eerste uur als nieuwe fans krijgen de kans om het baanbrekende en intense optreden van Depeche Mode te ervaren. Het onlangs verschenen ‘Spirit’ is het 14e studioalbum van de Britse synthpopformatie. Het album is geproduceerd door producer en mede-oprichter van Simian Mobile Disco James Ford, die eerder ook werkte met o.a. Florence and the Machine en Arctic Monkeys. De visuals voor de nieuwe show in deze tour zijn het werk van Anton Corbijn.

Depeche Mode verkocht in ruim 35 jaar tijd meer dan 100 miljoen albums en speelde live voor meer dan 30 miljoen fans wereldwijd. De band scoorde meerdere wereldhits waaronder ‘People are People’, ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. De Britten worden beschouwd als één van de meest baanbrekende acts van de jaren tachtig. Het nieuwe album en de ‘Global Spirit Tour’ bewijzen dat de heren ook voorlopig nog niet op hun lauweren zullen rusten. Depeche Mode was in de jaren tachtig al een inspiratiebron voor vele artiesten uit veel verschillende genres en blijft dat tot de dag van vandaag.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: