Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in de Effenaar. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. “Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Eindhoven. De Effenaar is nog steeds één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf dan ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. De drie artiesten zijn mij inmiddels bekend…maar die houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit wederom een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.”

De 7 Layers Sessions zijn op 24 maart te zien in de Effenaar in Eindhoven. Tickets voor de avond gaan vanaf 31 januari in de verkoop.

Deel: