Intergalactic Lovers is de vierkoppige Vlaamse band rondom zangeres Lara Chedraoui. Met hun eerste twee albums maakt de band een grote indruk. Nu is hun 3e album ‘Exhale’ uit. Met het eerste nummer ‘Between The Lines’ van die plaat, slaat het viertal een nieuwe weg in. Ze flirten voorzichtig met postpunk en zoeken ook de duistere kanten van de melancholische indierock op.

De term ‘veelbelovend bandje’ is allang niet van toepassing. Intergalactic Lovers hoort bij de grote jongens. Terecht, want de subtiele doch puntige combinatie van pop, folk, new wave en indierock is uit duizenden te herkennen: de band overstijgt met gemak alle genres en labeltjes die op hen worden geplakt.

Intergalactic Lovers is de tweede headliner op het festival, er worden nog twee namen bekend gemaakt in de loop van de aankomende weken.

Eerder bevestigde we al:
Novastar (solo), Tin Fingers, blackwave., King Dalton, dirk., Hydrogen Sea presents Automata, Pale Grey, The Very Very Danger, Sun Gods.

Deel: