Mascot Label Group is verheugd mede te delen dat psychedelische blues rockers DeWolff hun zevende studio-album via Mascot Records uitbrengen. Het album zal op 4 mei gepresenteerd worden in Paradiso Amsterdam. DeWolff behoeft geen tot weinig introductie. Sinds de oprichting in 2007 is de band bestaande uit Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van Nederland.

Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak.

DeWolff over de samenwerking met Mascot Label Group; “Het voelt ontzettend goed om het resultaat van onze passie, energie, bloed, zweet en tranen – ons nieuwe album – uit te brengen op een gepassioneerd en doorgewinterd label als Mascot. Deze samenwerking is het ultieme nieuwe hoofdstuk in de weg naar wereldverovering!”

DeWolff voegt zich bij een roster van niemand minder dan Joe Bonamassa, Black Stone Cherry, Beth Hart, Black Country Communion, Monster Truck, Von Hertzen Brothers, The Kenny Wayne Shepherd Band, SIMO, Eric Gales, en Supersonic Blues Machine.

Mascot CEO Ed van Zijl, “Wij zijn erg blij met de komst van DeWolff bij de MLG familie. Ze zijn jong, energiek, origineel en zonder twijfel een van de coolste rockbands in Nederland.

Deel: