Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Venice in de Jacobikerk.

Concerttip woensdag 13 december: Venice in de Jacobikerk

Op 13 december komt de Amerikaanse band Venice terug naar Utrecht voor een zeer bijzondere akoestische kerstshow in de Jacobikerk. De vier broers en neven van de folk-/countryrockband Venice uit het zonnige Californië zijn dol op Nederland en Nederland is dol op Venice. Hoe vaak je Venice ook live ziet, je blijft je verbazen over hun ongelooflijk zuivere en warme samenzang – niet voor niets noemt David Crosby hen ‘my favorite band in the world’. In het najaar verschijnt het splinternieuwe kerstalbum ‘More Xmas With Venice’.

Deze bijzondere akoestische kerstshow bevat naast bekende en minder bekende kerstliedjes, ook een aantal vertrouwde Venice songs en uiteraard werk van het nieuwe kerstalbum.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: