Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Maan in Rotown.

Concerttip zondag 10 december: Maan in Rotown

Zangeres Maan scoorde een kneiter van een hit met ‘Perfect World’, een hybride tussen een pianoballade en een dance-track. Niemand minder dan Hardwell nam de productie voor zijn rekening. Maan heeft de allure van een absolute superster. Het is dus begrijpelijk dat de meest relevante producers en muzikanten met haar willen werken. Ook hitfabriek Jack $hirak heeft met Maan gewerkt, met name op singles ‘Ride It’ en ‘DJ’. In haar korte loopbaan zijn dit slechts een handjevol van de vele voetnoten die deze oud-The Voice-winnares kan afvinken.

Daar komt nog wat bij: Maan gaat voor het eerst met haar eigen band op clubtour! Dit naar aanleiding van de aankondiging van de twee EPs ‘AM’ en ‘PM’. Op de EP’s laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is. Of je nu een hete clubhit wil horen of feeërieke zondagochtendmuziek, Maan heeft het allemaal in haar mars!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: