Patti Smith zal in 2018 maar liefst vijf optredens geven in Amsterdam. Haar optredens in De Duif op 29 en 30 mei waren snel uitverkocht en nu zijn er nog drie optredens op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 augustus toegevoegd. Deze laatste drie zullen plaatsvinden in Paradiso.

Patti Smith zit al zo’n 44 jaar in het vak en is vooral bekend dankzij haar album ‘Horses’ en haar hit ‘Because the Night’, die uitgebracht waren tijdens de beginjaren van haar carriere. In de daaropvolgende jaren groeide ze uit tot een icoon in de New Yorkse punkscene. Ze heeft elf studio-albums uitgebracht.

De kaartverkoop voor de drie concerten van Patti Smith in Paradiso start op zaterdag 9 december om 10.00 uur via www.paradiso.nl en Ticketmaster. Kaarten kosten 49 euro per stuk, inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap.

Maandag 6 augustus – www.paradi.so/PattiSmith-6aug
Dinsdag 7 augustus – www.paradi.so/PattiSmith-7aug
Woensdag 8 augustus – www.paradi.so/PattiSmith-8aug

 

Deel:

Leave A Reply