Jarenlang droomde zangeres Krystl ervan om een eigen kerstliedje uit te brengen, en dit jaar maakt ze haar droom eindelijk waar. Op 16 november lanceert ze haar kerstdebuut met single ‘Wonderful Time’. Ze schreef de track afgelopen zomer samen met het songwriter/producers duo Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid) en Mathias Janmaat (Bombay). De zangeres werkte al eerder samen met Tjeerd en Mathias voor haar singles ‘Home’ en ‘Circles’; voor de laatste song ontving ze een Buma Award.

“Het idee om een kersttrack uit te brengen stond stiekem al lang op mijn bucketlist,” vertelt Krystl. “‘Wonderful Time’ is een uptempo popliedje in mijn eigen stijl, maar dan helemaal volgestopt met toeters, kerstbellen en zelfs een Mariah Carey-achtige uithaal! Normaal doe ik dat soort dingen niet zo snel, maar bij een kerstnummer mag het wel een beetje over de top zijn.”

Onlangs startte Krystl het nieuwe trio The BlueBirds, samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise. In oktober deed het trio een uitverkochte theatertour en afgelopen week verkochten ze hun show in de grote zaal van Paradiso in korte tijd uit. Krystl bracht vanaf 2010 twee albums met de succesvolle singles ‘Golden Days’, ‘Bottles’, ‘Fool For You’ en ‘Circles’ uit en won een Edison.

Deel: