Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Candy Dulfer in Paradiso.

Concerttip woendsdag 6 december: Candy Dulfer in Paradiso

Saxofoniste Candy Dulfer sluit 2017 in stijl af met een concert in Paradiso. Het concert (de enige clubshow in Nederland dit najaar) vormt een passend slotakkoord van een zeer succesvol jaar, waarin de saxofoniste samen met haar band over de hele wereld reisde ter promotie van haar nieuwe album ‘Together’.

Ook speelde ze op drie jazz cruises, stond met de Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome en tourde uitgebreid door de USA, Japan en door heel Europa. Daarnaast legt ze momenteel de laatste hand aan haar autobiografie die dit najaar verschijnt.

Candy Dulfer staat bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren (waaronder Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison), speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: