Kerst inluiden doe je dit jaar in Q-Factory tijdens de speciale kerstshow van Abba Gold. Deze, met toestemming van de originele ABBA leden, opgerichte formatie is uitgegroeid tot een van de meest populaire tribute bands van Europa en bestaat uit de cast van de wereldberoemde musical ‘Mamma Mia’ op West End in London. De show die Abba Gold neerzet heeft fans in heel Europa laten dansen, meezingen en springen. Kenners zullen moeten toegeven, of ze willen of niet, dat de originele Abba het niet beter kon. Een niet te missen kerstshow voor het gehele gezin vol meezingers zoals ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en natuurlijk de afsluiter ‘Happy New Year’.

De show vindt plaats op zaterdag 23 december in Q-Factory Amsterdam en jij kunt erbij zijn! Like Maxazine en deel dit bericht op je tijdlijn. Wie weet win jij een paar kaarten!

Deel:

Leave A Reply