Afgelopen week is ‘Luid En Duidelijk’ van de band Paper James verschenen. De single is via alle digitale kanalen te beluisteren. De bijbehorende videoclip is opgenomen in de stad waar de band woont: Antwerpen. Bekijk hieronder de videoclip van ‘Luid En Duidelijk’.

Zanger Bob van der Leij: “Luid en Duidelijk is een schreeuw om liefde. Het gaat over een situatie waarin je nog van iemand houdt, maar diegene jou niet meer wil. Het is een hartenkreet om haar terug te krijgen. Ik ben een ander mens: ik pijnig mezelf met schuldgevoelens en verdriet en schreeuw om haar aandacht. Kun je mij verstaan?”

Paper James is een jonge band uit Antwerpen bestaande uit vijf goede vrienden. De mannen vonden elkaar vonden tijdens jamsessies in café Vibes, een bekende plek in Antwerpen waar jamsessies plaatsvonden en artiesten als Tourist LeMC hun eerste stappen op het muzikale pad zetten. Paper James maakt eigenzinnige popliedjes met rockinvloeden. De liedjes gaan over stukgelopen relaties, vriendschap en volwassen worden. In juli bracht de band hun eerste single ‘Eiland’ uit, die werd opgepikt door NPO Radio2 in Nederland en Radio1 en Radio2 in Vlaanderen.

‘Luid En Duidelijk’ is de tweede single van de debuut EP die in het voorjaar van 2018 verschijnt. Op 13 januari speelt de band op het Murakami Festival in Rotterdam.

Deel: