Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Blaudzun in DeLaMar Theater

Concerttip dinsdag 21 november: Blaudzun in DeLaMar Theater

Zes albums na zijn debuut gaat Blaudzun dit najaar voor het eerst het theater in. In kleinere bezetting keert hij terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon.

Op Blaudzun’s meest recente album staat ‘Tear Gun’, een lied dat in basis in 2007 ontstond. Bij ieder nieuw album haalde hij de ruwe diamant onder het stof vandaan, in een boeiende strijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen schoonheid, verhaal en emotie. Die elementen komen terug op de setlist voor deze tour, waarin ook zijn eigenzinnige vertolking van het Tears for Fears lied ‘Shout’ is opgenomen, dat hij slechts twee keer eerder live voor publiek speelde.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: