Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Call It Off in Metropool

Concerttip vrijdag 17 november: Call It Off in Metropool

Poppunk kan niet zonder en laat Call It Off nou poppunk maken én ook nog eens deze stelregel plechtig naleven. Een liedje telt daarnaast vaak niet meer dan een akkoord of drie en het is duidelijk waar Call It Off de mosterd vandaan haalt: Green Day, Alkaline Trio, Blink 182 en meer van dat soort bandjes. De zanger klinkt zelfs wel een beetje als Billy Joe Armstrong van Green day. En ze hebben nog iets gemeen met hun voorbeelden: ze schrijven hits die je na 1 keer horen meezingt en die de rest van je dag in je hoofd zitten

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: