De Schotse punk-disco band White is terug met een kakelverse single, video en een show in Paradiso Amsterdam op woensdag 13 december 2017. Voor de herbewerking van ‘Sweat’, dat eerder dit jaar verscheen op het met louter positieve kritieken overladen album ‘One Night Stand Forever’, werkte de band samen met de eveneens uit Glasgow afkomstige producer Bovine. Het resultaat is een dancefloorkiller van jewelste, en misschien wel hun meest agressieve track tot op heden.

Na een aantal overtuigende shows in het voorjaar, waaronder als headliner tijdens London Calling en een werkelijk verbluffend optreden tijdens Vestrock, waarbij zich een cirkel van ruim tien meter vormde rondom de tent waar het vijftal speelde en de speakers vastgehouden moesten worden door de beveiligers vanwege de door de dansende massa trillende vloer) komt White op 13 december voor een exclusieve show terug naar Paradiso in Amsterdam.

Deel: