Na de release van hun inmiddels lovend ontvangen nieuwe single ‘Walk On Water’ presenteert Thirty Seconds to Mars nu de video bij het nummer. De video, geregisseerd door Jared Leto, lijkt een voorbode van de docu-film, die eerder dit jaar op 4 juli (de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag) gefilmd is en die binnenkort uitkomt. ‘A Day In The Life of America’, zoals de docu-film heet, is gemaakt door meer dan negentig camerateams in alle vijftig staten van de VS plus Washington DC en Puerto Rico. De band riep ook fans op om beelden te maken en te delen. Het doel van de film is om alle spectrums van het dagelijkse leven in Amerika en de diversiteit van het land te belichten.

De single ‘Walk On Water’ is inmiddels meer dan 17 miljoen keer beluisterd via Spotify en al een van de live-favorieten van fans aan het worden. De band wordt geroemd om hun live shows, met als recent voorbeeld hun unieke optreden op de MTV VMA Awards, waarbij de band infrarood technologie toepaste.

Live
Onlangs kondigde de band een grote Europese tour aan, die in de maanden maart, april en mei 2018 langs onder meer Berlijn, Stockholm, Oslo, Helsinki, Moskou, Barcelona, Wenen, Parijs, Rome en Londen voert. Op dinsdag 20 maart treedt Thirty Seconds to Mars op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: