Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The BlueBirds in de Kleine Komedie

Concerttip donderdag 2 november: The BlueBirds in de Kleine Komedie

The BlueBirds zingen eigen songs, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in country. En ze bedienen zich van meesterwerkjes van de Dixie Chicks, Alison Kraus, June Carter en Shania Twain, natuurlijk met hun eigen sound.

Country is hot. Niet in de laatste plaats door de populaire Netflixserie Nashville. En denk je aan country dan denk je aan Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris. Drie andere dames, afkomstig van deze kant van de oceaan, ontdekten elkaars liefde voor Americana-muziek en bundelden hun krachten. Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. En zie daar: The BlueBirds was geboren. Het trio zingt eigen songs, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. En ze bedienen zich van meesterwerkjes van de Dixie Chicks, Alison Kraus, June Carter en Shania Twain, natuurlijk met hun eigen sound. The BlueBirds zijn een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door hun muzikaliteit en hun liefde voor muziek, plezier en verhalen. Hoor het zelf: country is weer hot.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: