Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rob de Nijs in Muziekgebouw

Concerttip donderdag 12 oktober: Rob de Nijs in Muziekgebouw

Rob de Nijs is bijna 75 en hij trekt met zijn 35e theatertour door het land. Twee mooie getallen om bij stil te staan, hoewel dat juist iets is wat de zanger niet graag doet. Vooruitkijken, daar gaat het om. Nieuwsgierig blijven en nieuwe muziek maken. Dat blijft De Nijs dan ook stug doen, op zijn meest recente album ‘Nieuwe Ruimte’ (2014) bijvoorbeeld. Eind vorig jaar ontving hij nog de NPO Radio 5 Oeuvreprijs. De jury roemde daarbij zijn ‘muzikale veelzijdigheid’ en ‘nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven’. Gelukkig vergeet Rob de Nijs nooit waar het allemaal mee begon. Zijn publiek in Muziekgebouw Eindhoven kan daarom niet alleen genieten van zijn nieuwe werk, maar ook meezingen met de nodige klassiekers uit zijn rijke oeuvre.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: