Eerder noteerde de organisatie van London Calling o.a. Shame, Japanese Breakfast, Weaves, HAUS, Hurray For The Riff Raff, Marlon Williams, Pinegrove, Big Thief, Superorganism en meer, maar vandaag wordt de line-up compleet gemaakt met het toevoegen van Kolars en Makeness. De twee acts zullen op het programma van zaterdag 28 oktober staan. Met het wegvallen van Frankie Rose gisteren wegens familieomstandigheden, hebben we met deze twee acts meer dan geschikte vervangers weten te vinden.

Kolars
Kolars is een duo uit Los Angeles dat rockabilly met disco en glam mixt met moderne rock en daarbij een minimum aan instrumenten gebruikt: gitaar en een tapdansende drummer. Rob Kolar zingt en tokkelt op z’n gelikte gitaar, terwijl Lauren Brown haar hele lichaam gebruikt als een percussie-instrument.

Makeness
Als Makeness maakt Kyle Molleson alternatieve dansmuziek met een los live gevoel. Tijdens zijn studie in Leeds ontmoette hij de leden van kunstzinnige popgroep Adult Jazz, waarmee hij de eerste single “Other Life” uitbracht, een post-punk stukje disco-funk met een ongelofelijk verslavende groove.

London Calling vindt op 27 en 28 oktober plaats in Paradiso te Amsterdam. Het festival heeft twee stages: de kleine bovenzaal en de grote zaal van Paradiso. Tevens zijn er nog gratis kaarten beschikbaar voor ons open huis tijdens op zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur.

De volledige line-up ziet er nu als volgt uit:

Vrijdag 27 oktober: Shame, Insecure Men, HAUS, Gold Connections, Weaves, LIFE, Yowl, Pinegrove, Cabbage, Downtown Boys, Vagabon en Harlea

Zaterdag 28 oktober: Hurray For The Riff Raff, Marlon Williams, Japanese Breakfast, Big Thief, Superorganism, Matt Maltese, Chastity, Girl Ray, YAK, Starcrawler, Kolars, Makeness, Bec Sandridge, Alex Lahey, Joe Fox, Diet Cig, Cameron Avery en (Sandy) Alex G.

Deel: