Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hallo Venray in Gebouw-T

Concerttip zaterdag 30 september: Hallo Venray in Gebouw-T

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met hun nieuwe album ‘Where is the Funky Party?’ Het swingt, schuurt, feller dan voorheen. In de zomer van 2016 werd het album aan de voet van Mont Ventoux in een razend tempo opgenomen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland.

Hallo Venray
Hallo Venray werd rond 1987 opgericht door Henk Koorn en onder andere gitarist Anno Houwing, korte tijd later volgden drummer Dim Veldhuisen en bassist Peter Konings, de band had toen nog een Nederlandstalig repertoire. In 1989 werd het eerste album ‘You Don’t Hit a Guy With Glasses On’ uitgebracht. ‘Where is the Funky Party?’ is het dertiende album dat Hallo Venray op hun naam heeft staan en ze zijn nog lang niet van plan om te stoppen!

Sleepers’ Reign
Sleepers’ Reign werd in 2010 opgericht door vrienden Lukas, Ruben, Orson en Jasper, hun eerste demo maakten ze in een slaapkamer. In 2013 brachten zij hun eerste single Four Dots uit, waarna ze op Oppikoppi festival in Zuid-Arika speelden. Hun debut album King Into Delight verscheen in 2016 samen met een interactieve app. Sleeper’s Reign speelden o.a. in Ancienne Belgique, tijdens SXSW in Texas, op Pukkelpop en als voorprogramma van Manic Street Preachers, Daniel Johnston, John Parish en How To Dress Well. De show in Gebouw-T is een try-out voor hun tour in Zuid-Afrika. Kom ze zien voordat grote zalen compleet uitverkopen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: