Op 19 oktober staat de Ierse band King Kong Company, na succesvolle optredens op Glastonbury, Electric Picnic, Altersonic en Body & Soul Festival op Amsterdam Dance Event. Tickets voor de show op 19 oktober 2017 in Q-Factory zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

King Kong Company: “the best live act in Ireland right now”
In eigen land waren 2016 en 2017 topjaren voor King Kong Company, die in de pers werden beschreven als “a dubbed up The Prodigy, a reggae-d up Chemical Brothers or a danced up LCD Soundsystem”. Hun debuutalbum, gemaakt met Neil McLellan van The Prodigy, kreeg jubelende recensies en werd genomineerd voor de Choice Music Awards. Ze sloten veel grote festivals af (Electric Picnic, Indiependent, Body & Soul, Glastonbury), ze waren headliner op hun eigen uitverkochte Ierse clubtour (met als homecoming show een uitverkochte Academy in Dublin) en als klap op de vuurpijl ontvingen ze ook nog eens een award voor Best Irish Live Act.

Energieke live act
King Kong Company is een unieke en energieke live act. Zes Ieren met een gorillamasker op hun hoofd met daarbij twee energieke zangeressen met een boxhead op hun hoofd. Alle instrumenten worden live gespeeld, met een unieke performance en een sensationele video art show.

Deel: