Waar dit trio ook speelt, na afloop is het publiek dolenthousiast. Hun muziek heeft een soort universeel karakter wat iedereen raakt. Nationaliteit, afkomst, huidskleur of muzieksmaak is niet meer relevant.

De persoonlijke muziek van Ernst Reijseger (cello), Harmen Fraanje (piano) en Mola Sylla (zang, m’bira, xalam en kongoma) roept sterke reacties op bij hun publiek. Bijna zoals religieuze liederen dat ook kunnen doen, maar dan gespeeld door een atheïst, een vegetariër en een Muzelman.

Iedere muzikant levert zijn bijdrage met originele composities. Hun uiteenlopende achtergronden en hun ‘vocabulaire’ mengen op een verrassend natuurlijke manier. Reijseger, Fraanje en Sylla leerden elkaar de afgelopen jaren goed kennen en delen vele avonturen als trio, en in andere projecten zoals het maken van de soundtracks voor Werner Herzogs films ‘My Son My Son What Have Ye Done’ en ‘Cave of Forgotten Dreams’. Samenspelen werd langzaamaan een verslaving.

Zij brachten tot nu toe 2 albums uit op het mooie label Winter & Winter. Het album “Down Deep” als zowel “Count Till Zen” ontvingen wereldwijd 5-sterren recensies en vele optredens in binnen- en buitenland volgden. Optredens van dit trio zijn sensationeel. Een buitenkans, mis het niet! Ernst Reijseger, Harmen Fraanje en Mola Sylla spelen op zaterdag 23 september in Paradox in Tilburg.

Deel: