The Dirty Denims nemen je mee naar Jurassic Parc en naar de planeet van E.T. in hun nieuwe single ‘Virtual Reality’. Als je wilt vluchten naar een andere wereld, is virtual reality de techniek bij uitstek. Bij een liedje met de titel ‘Virtual Reality’, hoort natuurlijk ook een speciale 360 graden videoclip.

Deze clip is deze week gepresenteerd in de Effenaar in Eindhoven. Tijdens de show kon het publiek via hun smartphones live augmented reality toevoegingen zien terwijl The Dirty Denims op het podium stonden. The Dirty Denims werken er hard aan om tijdens de komende optredens deze techniek ook beschikbaar te maken. Ter promotie van de single is er ook een 3d animatie gemaakt die je met een augmented reality app kunt oproepen met je eigen telefoon.

‘Virtual Reality’ is de tweede single van het album ‘Back With A Bang’ dat op 27 oktober uitkomt. The Dirty Denims spelen dit najaar shows in heel Nederland.

Vrijdag 22 september, Mezz, Breda
Zaterdag 23 september, Muziekcafé Helmond, Helmond
Zaterdag 30 september, Scoutrock, Heinkenszand
Zaterdag 14 oktober, OJC Comeet, Someren
Zaterdag 28 oktober, Rocktober Halloween Party, Rockcafé De Engel, Den Helder
Zondag 29 oktober, Back With A Bang! Release Party (/w MARCH + Black Sheriff), The Saint, Eindhoven
Zaterdag 11 november, Muziekcafé TAM TAM, Deurne
Donderdag 23 november, Burgerweeshuis, Deventer (Support White Cowbell Oklahoma)
Vrijdag 24 november, The Box, Hilvarenbeek
Zaterdag 25 november, Taverne, Bergen

Deel: