Op 26 januari geeft een van de populairste hedendaagse artiesten uit de Latin muziekwereld, reggaetonzanger J Balvin, een concert in AFAS Live. De voorverkoop van het concert, dat deel uitmaakt van zijn Energía Tour, start vrijdag 15 september om 10.00 uur. Met zijn vernieuwende mix van reggaeton, hiphop en popmuziek verbrak J Balvin de afgelopen jaren tal van Zuid-Amerikaanse records. De zanger, afkomstig uit Medellín in Colombia, heeft onder meer vier Latin nummer één hits op zijn naam staan in Amerika en een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist.

In 2016 verscheen zijn tweede studio-album ‘Energia’ met daarop de hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’. ‘Ginza’ belandde op nummer één in de hitlijsten in de Verenigde Staten, Mexico, Spanje en Columbia. In de Billboard Hot Latin Songs Chart bezette het nummer maar liefst 22 weken de hoogste positie. Daarmee verbrak J Balvin het record voor de langst genoteerde nummer één door een solo-artiest.

Op dit moment staat J Balvin samen met Willy Williams op nummer één in de Nederlandse hitlijsten met ‘Mi Gente’, waarvan de video al meer dan 725 miljoen keer werd bekeken op YouTube. Ook behaalde dit nummer wereldwijd de nummer één positie in de Global Top 50 van Spotify.

Deel:

Comments are closed.