Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Diana Krall in Carré

Concerttip dinsdag 12 september: Diana Krall in Carré

De meervoudig Grammy Award winnende jazzpianiste en wereldberoemde zangeres Diana Krall doet tijdens haar wereldtournee World Tour 2017 ook Carré aan. Deze tour, waarmee ze in 2017 en 2018 diverse landen bezoekt, volgt op het langverwachte nieuwe album dat op 5 mei uitkwam bij Verve Records. Het album markeert haar terugkeer naar jazz en het Great American Songbook en herenigt haar met Grammy Award winnende producer Tomy LiPuma.

Diana Krall behoort tot een van de meest succesvolle jazz-muzikanten van de afgelopen twintig jaar. Ze is de enige jazz-zangeres waarvan 8 albums gelijk na hun debuut de nummer 1 positie in de Billboard Jazz Albums Chart behaalden en is onderscheiden met 5 Grammy Awards en 8 Juno Awards. Daarnaast heeft ze 9 gouden, 3 platina en 7 multi-platina albums op haar naam staan. Haar opmerkelijke stem en grote muzikaliteit maken haar een van de meeste gewaardeerde artiesten van deze tijd.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: