Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kate Nash in Melkweg

Concerttip maandag 21 augustus: Kate Nash in Melkweg

Het is tien jaar geleden dat de Britse Kate Nash de wereld veroverde met haar charmante en zoete liedjes van het debuutalbum ‘Made Of Bricks’. Het betekende de grote doorbraak voor de singer-songwriter en ze won er zelfs een Brit Award mee. Inmiddels heeft ze de onschuldige sound waar ze haar muziek carriére mee begon, verruild voor punk en rock met een boodschap van feminisme. De nummers van haar eerste plaat speelt ze echter nog steeds graag en het 10-jarig bestaan ervan is een mooie reden om er opnieuw mee te touren!

Support komt van Skating Polly: rauwe grungy indie-pop uit Oaklahoma!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.