Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Alex Vargas in Bostheater

Concerttip zondag 20 augustus: Alex Vargas in Bostheater

Live At presenteert Alex Vargas op zondag 20 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater. De getalenteerde Deens-Uruguayaanse singer-songwriter is daarmee de zesde naam die we bevestigen voor het jubileumjaar van Live At – een serie openluchtconcerten in sprookjessetting in het Amsterdamse Bostheater!

Geprezen om zijn indrukwekkende soulstem, haalt Vargas’ stemgeluid herinneringen op aan Michael Hutchence, Steve Winwood en Robert Palmer. Alex Vargas is met zijn 3FM Megahit ‘Shackled Up’, spraakmakende optredens op Eurosonic Noorderslag en een uitpuilende Ziggo Dome (als support act van Dotan) nu ook bij het grote publiek bekend! Met zijn nieuwe debuutalbum ‘Cohere’ bewijst de singer-songwriter dat er een electronic soul-ster rijzende is. Zijn nieuwe album is opmerkelijk en moeilijk te categoriseren; delicaat en simpel door Vargas’ geweldige stembereik, tegelijkertijd opmerkelijk door de bigband productie met jazzorkest en opzwepende koorzang.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een exclusief optreden in sprookjessetting. Het Bostheater is de enige Nederlandse locatie deze zomer waar Vargas deze zomer zijn unieke soulmuziek en elektronische sound ten gehore zal brengen. Een exclusief optreden voor de Live At liefhebber! Met het akoestische gitaarspel zal Vargas een warme, intieme draai geven aan de avond; zijn grootst geprezen kwaliteit. Op zondag 20 augustus zal het Bostheater in het teken staan van soulvolle pop. Kom en geniet ook van Alex Vargas onbelemmerde creativiteit!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: