Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Strand of Oaks in TivoliVredenburg

Concerttip vrijdag 18 augustus: Strand of Oaks in TivoliVredenburg

Deze Amerikaanse band is het project van een man: singer-songwriter Timothy Showalter. Met Strand of Oaks maakt hij gedreven, intense gitaarrock die doet denken aan het werk van de Amerikaanse undergroundgitaarbands uit de jaren tachtig en negentig. Op zijn doorbraakalbum ‘HEAL’ (2014) bleek al dat Showalter niet bang is zijn innerlijk leven binnenstebuiten te keren in de teksten, en op de net verschenen opvolger ‘Hard Love’ (2017) zet hij dat voort. Muzikaal gezien rockt Strand of Oaks steviger dan voorheen, met de opzwepende eerste single ‘Radio Kids’ als goed voorbeeld

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.