Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kid Harlequin in Rotown

Concerttip vrijdag 4 augustus: Kid Harlequin in Rotown

Nine Inch Nails was onlangs nog te zien bij Twin Peaks: een perfecte combinatie eigenlijk. Trent Reznor is de man die industrial naar de mainstream tilde met zijn Pretty Hate Machine, een van de meest controversiële videoclips ooit maakte en een van de fraaiste en meest ondergewaardeerde dubbelalbums op zijn naam schreef met ‘The Fragile’.

De meester van de razernij en kwelling verklaarde tijdens zijn show op Rockin’ Park in 2005 dat Hurt niet meer ‘zijn’ liedje is sinds het werd gecoverd door Johnny Cash, al is dat misschien de bescheiden constatering. Reznor is naast grensverleggend ook een Oscar-winnaar. Vanavond ontfermt Kid Harlequin zich over de discografie van Reznor. De Rotterdamse band maakt een eigenwijze mix van hardrock, industrial en pop. Het vorig jaar uitgebrachte ‘Itch’ werd lovend ontvangen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: