Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Slick Rick in Paradiso

Concerttip vrijdag 21 juli: Slick Rick in Paradiso

Gladder dan Slick Rick krijg je ze niet… Slick Rick, aka Rick The Ruler, aka Ricky Dee, werd in London geboren, maar verhuisde al snel naar New York waar hij Dana Dane ontmoette waarmee hij The Kangol Crew vormde, en zo z’n carrière in rap startte. Vervolgens in 1986 werd Slick Rick met zijn hit ‘La Di Da Di’ ontdekt door Def Jam Records en werd hij de derde artiest die een contract tekende bij het label. Vervolgens had Rick in 1988 zijn eerste nummer 1 hit te pakken in 1988 met zijn debuutalbum ‘The Great Adventures of Slick Rick’.

Slick Rick staat bekend om de kilo’s aan goud, diamanten, zilver, platina, en andere edelmetalen die om zijn pols, vingers en nek hangen. Zijn unieke flow en bijzonder levensverhaal hebben ervoor gezorgd dat zelfs nu, op 52-jarige leeftijd, Slick Rick nog steeds een van de meest invloedrijke rappers ooit is.

Voorprogramma: DJ All Star Fresh

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: