Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Day At The Park in Amsterdam

Concerttip zaterdag 15 juli: Day At The Park in Amsterdam

A Day at the Park gaat nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Op zaterdag 15 juli vindt de 10e en laatste editie plaats, met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’. Het boutique-festival legt daarbij de nadruk op kwaliteit en creativiteit. In een prachtig groene omgeving worden bezoekers getrakteerd op house, deephouse, techno en eclectic. Daarnaast wordt er ook dit jaar extra aandacht besteed aan kleinkunst, spectaculaire shows en natuurlijk het eten en drinken

Kris Kross Amsterdam, Jebroer en Coolio

Naast de bijzondere rol voor Housequake, oftewel Roog en Erick Eerdhuizen back2back in de dj-booth is er een bijzondere line-up in de Desperadotent. De aanstormende talenten van Kris Kross Amsterdam hebben twee bijzondere gasten weten te strikken. Jebroer maakt tegenwoordig furore met ‘Kind van de duivel’ en siert de tent op met zijn hardcore geluid. Maar ook 90’s held Coolio zal even later de tent op haar grondvesten doen schudden. Bekijk hieronder de timetable

Meer info en tickets vind je hier.

 

Deel:

Comments are closed.