Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Typhoon in Openluchttheater Caprera

Concerttip donderdag 29 juni: Typhoon in Openluchttheater Caprera

Zeven jaar na ‘Tussen Licht en lucht’ kwam Typhoon met zijn titanenband in 2014 terug met zijn alom bejubelde album ‘Lobi da Basi’. Inmiddels is het album al ruimschoots goud en in 2015 was het het bestverkochte vinyl album in Nederland.

Lovende recensies, uitverkochte tours en denderende shows op Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz, Concert at Sea en vele andere festivals vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’, en ‘Surfen’ werden omarmd door de radio.

In het voorjaar stond Typhoon met zijn ‘Moro Lobi’ tour in de theaters. Deze zomer staat hij bij ons, onder een prachtige sterrenhemel, midden in het bos en geeft hij een concert met zijn Titanenband.

Meer info vind je hier.

Deel: