Summertime… and BIRDs clubavonden zijn easy awesome! Want het is weer tijd voor de officiële afterparty van North Sea Jazz: BoogieBall! Ook maakt het zwoele Manteca zijn debuut in BIRD en reist ‘de heetste club van Parijs’ DJOON af naar Rotterdam voor een avond met K15 & Afshin. Alsof dat nog niet genoeg is viert Chicken Wings zijn vijfjarig bestaan en staan The Grapevyne, The Black Disco Reboot en Transistor Rhythm voor je klaar met de lekkerste tunes.

Za. 1 juli: The Grapevyne
The Grapevyne brengt je een onvervalste r&b- en hiphopparty vol hits uit de 90’s en ‘00’s. Denk aan Teddy Riley’s New Jack Swing, de hiphop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-periode en de meest dope hits van de eerste 10 jaar van het nieuwe millennium. Toegang: € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Vr. 7 & za. 8 juli: BoogieBall: Official Afterparty North Sea Jazz
North Sea Jazz Festival gloort aan de horizon en dus ook BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Toegang: € 15, – (early BIRD) / € 17,50 (door) / € 22,50 (passe-partout)

Vr. 14 juli: DJOON meets BIRD: K15 & Afshin
DJOON is momenteel dé club in Parijs, maar vanavond maken ze een uitstapje naar BIRD. Waan je in een tempel van house, hiphop en drum-‘n-bass met upcoming dj-talent K15 en eigenaar van DJOON, Afshin, die de Parijse touch voor zijn rekening neemt. Ga ervan uit dat het inoubliable wordt! Toegang: € 6,- (pre-sale) / € 9,- (door)

Vr. 21 juli: The Black Disco Reboot: Tropical Edition
The Black Disco Reboot staat in het teken van (het zal je niet verbazen) disco. En dan disco in de breedste zin van het woord: van Braziliaanse boogie tot nu-disco en van Loft Classics tot italo-disco. Maak je op voor een avond vol vergeten gems, evergreens, feelgood-classics en obscure b-cuts. Met deze avond extra veel tropical disco! Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale & door)

Za. 22 juli: Chicken Wings 5 years
Let’s face it! Everybody loves Chicken Wings, daarom vieren wij het vijfjarig bestaan van de meest crunchy clubavond van BIRD. Verwacht zoals vanouds de beste ingrediënten uit de zwartemuziekkeuken in een overheerlijk dansbaar en sexy jasje. Een avond die zoals altijd finger lickin’ good is! Toegang: € € 10,- (door)

Vr. 28 juli: Transistor Rhythm w/ Afrobot, Philou, Louzolo & Kumasi
Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en house-sounds van Afrika (en ver daarbuiten). Dit doen we met de beste selectors van het moment: Philou Louzolo, Afrobot en Kumasi. Toegang: € 6,- (pre-sale) / € 9,- (door)

Za. 29 juli: Manteca
De organisatoren achter Liberation, Deep Journey en Afro Latin Social Club slaan de handen ineen voor de allereerste editie van Manteca, een indoor festival met vier zalen vol opzwepende muziek en een urban kitchen vol soulfood. Verwacht een zwoele nacht met Afrikaanse house, musica latina, semba en kizomba. Toegang: € 7,50 (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Wanneer: iedere vrijdag en zaterdag
Aanvang: 23.00 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Meer info & tickets: www.bird-rotterdam.nl

Deel: