Martin Garrix zal dit jaar opnieuw twee solo shows verzorgen in de RAI Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 20 oktober keert hij terug voor een 18+ nacht, terwijl op zaterdag 21 oktober weer fans van alle leeftijden welkom zijn. Een unieke kans voor fans die hem normaal niet live kunnen zien vanwege leeftijdsrestricties in clubs en festivals. Beide shows worden geproduceerd door E&A Events.

Vorig jaar waren de shows zo’n enorm succes, de kaarten voor beide data vlogen over de toonbank, dat een tweede editie niet uit kon blijven. Martin: ‘’Vorig jaar hebben we 2 uitverkochte shows gedaan waaronder mijn eerste all ages show. Het was geweldig om eindelijk een show te doen voor al mijn jonge fans die er normaal niet bij kunnen zijn. Ik ben super blij dat we het dit jaar nog een keer gaan doen!”

Het is makkelijk om de weg kwijt te raken in de getallen achter het enorme succes van de 21-jarige Nederlandse superster. Martin Garrix is intussen uitgegroeid tot een van de jongste en grootste sterren van dance muziek. Met de release van megahit ‘Animals’ in 2013 stond hij op 17- jarige leeftijd bovenaan de hitlijsten. Maar zijn succes is niet gaan liggen de afgelopen jaren. Met hits als ‘In The Name Of Love’, ‘Scared To Be Lonely’ en zijn laatste samenwerking ‘There For You’ met Troye Sivan laat hij zien dat we nog veel meer van hem kunnen verwachten.

Datum: 20 oktober 2017 (18+)
Locatie: RAI Amsterdam – Europaplein 22. 10178 GZ Amsterdam
Tijd: 22.00 – 05.00 uur

Datum: 21 oktober 2017 (Alle leeftijden – geen alcohol)
Locatie: RAI Amsterdam – Europaplein 22. 10178 GZ Amsterdam
Tijd: 17.00 – 22.00 uur

Vooraf registreren, kaartverkoop en meer info vind je hier
De kaartverkoop start op 26 juni om 10.00 uur

Deel: