Run The Jewels en Danny Brown komen in november naar AFAS Live, Amsterdam. Het Amerikaanse hiphopduo Run The Jewels verkocht begin dit jaar binnen een halve dag de Melkweg uit en sluit aanstaande vrijdag het hoofdpodium van Best Kept Secret festival af. Rapper Danny Brown bracht eind vorig jaar zijn vierde album uit en deed vlak daarna de Melkweg aan.

Run The Jewels

Afzonderlijk verdienden hiphop-iconen Killer Mike en EI-P al hun sporen, maar samen bleek het tweetal een monsterverbond. Na ‘Run The Jewels 1 en 2’ verscheen afgelopen najaar ‘Run The Jewels 3’. Met hun maatschappij-kritische lyrics behoort het duo in deze politiek roerige tijden tot één van de meest uitgesproken en relevante acts van dit moment. Afgelopen voorjaar stonden de rappers nog in de Melkweg met een show die binnen een halve dag uitverkocht. Aanstaande vrijdag sluit Run The Jewels het hoofdpodium van het festival Best Kept Secret af.

Danny Brown

Danny Brown staat bekend om zijn unieke rapstijl, een combinatie van een oldskool flow en catchy trap beats. In 2011 brak hij wereldwijd door met zijn plaat ‘XXX’. In de jaren daarna trad de Amerikaanse rapper op met o.a. Eminem, A$AP Rocky en Macklemore & Ryan Lewis. Afgelopen najaar verscheen zijn vierde album ‘Atrocity Exhibition’, met daarop features van o.a. Kendrick Lamar, Evian Christ en Kelela.

Run The Jewels + Danny Brown
dinsdag 7 november 2017
AFAS Live, Amsterdam
Tickets €40 excl. servicekosten, vanaf aanstaande vrijdag 16 juni om 10:00 uur

Deel: