Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. In mei presenteren we de volgende muzikanten.

Do. 1 juni: Roots & Routes presents Romeo Boganen & Zafferio
Een double bill vanavond! Met in de hoofdrol Romeo Boganen. Romeo rapt en zingt, maar houdt zich ook bezig met drummen, songwriting, gitaar- en pianospelen. In zijn muziek vind je invloeden van hiphop, r&b en pop. Daarnaast staat zanger Zafferio op het podium met zijn zelfgeproduceerde beats en een mix van soul, hiphop en r&b.

Do. 8 juni: De Nieuwe Lichting presents Beryl Anne
Beryl Anne laat zich inspireren door artiesten als Lianne La Havas en Blake Mills en er zijn mensen die zeggen dat ze op Joni Mitchell lijkt. Maar eigenlijk zijn haar stem en eigenwijze sound moeilijk te vergelijken: alternatieve pop, melodische synths en een mystieke gitaar… Ik zou gewoon zelf komen luisteren.

Do. 22 juni: Popunie presents Wouter Mol
Geïnspireerd door Radiohead en Jeff Buckley vult Wouter Mol de ruimte met verstilde maar expressieve songs. Vorig jaar wonnen ze nog de Sena Grote Prijs Van Rotterdam in de categorie Singer-songwriter. Onlangs verscheen hun debuut: Out Of Skin.

Wanneer: (bijna) iedere donderdag
Aanvang: 22.00 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: gratis

Deel: