Vrijdag 26 mei is het tijd voor de EP release van singer-songwriter Kiki Mettler in PopEi in Eindhoven. Eigenlijk heeft ze niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. 26 Mei geeft ze tóch met behulp van haar band voor het allereerst nét dat beetje extra tijdens de release van haar debuut EP!

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café) en Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015 en uitgeroepen tot Scout Out Loud toptalent van POPEI 2016/2017. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum).

Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien, dat zal 26 mei mét band niet anders zijn. Walk The Vehicle zal deze avond voor support zorgen.

Deel: