Festival Mundial kondigde deze week aan dat de mannen van Honne en Rilan & The Bombardiers deze zomer het podium van Mundial gaan bestormen!

Met hun debuutalbum ‘Warm On A Cold Night’ veroverden de mannen van Honne de harten van menig muziekliefhebber en inmiddels kunnen ze zich scharen onder de grote namen. Je kent ze sowieso van de hits ‘Good Together’, ‘Gone Are The Days’ en ‘Someone That Loves You’. De Britse band schopte het binnen 3 jaar zo ver dat ze zowel hitnoteringen als uitverkochte wereldtours op hun naam hebben staan. Honne is goed voor 20 miljoen Spotify streams. Ze worden zelfs vergeleken met Michael Jackson!

Rilan & The Bombardiers kwamen eerder dit jaar met hun single ‘Walking On Fire’. Dit soulnummer in een groovy jasje werd zowel in Nederland als op internationaal niveau goed ontvangen. Muziek zit in Rilan Ramhanes genen: al van jongs af aan speelt muziek een grote rol in het leven van de zanger. Via zijn ouders kwam hij in aanraking met klassieke stukken, rock ’n roll, jazz en Afrikaanse folk. Dit is duidelijk terug te horen in zijn stijl: een muzikaal kleurenpalet dat zeker niet in een hokje te plaatsen is. Zijn live performance wordt begeleid door zijn band The Bombardiers. Deze samenstelling zorgt een funky eenheid waar het plezier en de energie vanaf spat!

Festival Mundial is op 24 en 25 juni te vinden in de Spoorzone te Tilburg. Het festival staat bekend om zijn unieke sfeer met verrassende artiesten, een food line-up om van te watertanden, straattheater en nog zoveel meer.

Deel: