New Orleans jazz meets classic soul meets een podiumbrekende live-energie. Maak kennis met Davina and The Vagabonds! Ze toeren vrijwel non-stop de hele wereld rond, droppen goed ontvangen album na goed ontvangen album en staan op vrijdag 2 juni in BIRD!

One of a kind

Zangeres, pianist en frontlady van Davina and The Vagabonds, Davina Sowers, wordt vergeleken met grootheden als Etta James, Amy Winehouse, Janis Joplin en Billie Holiday. Toch volstaan vergelijkingen niet voor deze dame: Sowers is one of a kind. Met haar Vagabonds produceert ze een geluid dat de charme van New Orleans en soul swagger uit Memphis vangt, maar ook doet denken aan de donkere, theatrale momenten van Kurt Weill.

Live-killers

In 2011 brengt de groep hun veelgeprezen eerste album ‘Black Cloud’ uit. Hun volgende album doet het minstens zo goed. ‘Sunshine’ geniet lovende recensies en levert de groep een optreden bij Jools Holland op. Vorig jaar verscheen de meest recente plaat, ‘Nicollet and Tenth’: een verzameling met next-level-live-optredens. Check hier voor een voorproefje van de mind- (and ear) blowing live-energie van de band!

Wanneer: vrijdag 2 juni 2017
Aanvang: 20.30 uur (zaal open: 20.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 15,- (pre-sale) / € 18,- (door)
CJP: € 12,- (pre-sale) / € 15,- (door)
Tickets zijn hier te bestellen.

Deel: