Amy Macdonald, Marlon Williams, Howe Gelb, Bökkers, JW Roy & The Royal Family en DJ De Rooie Jager zijn toegevoegd aan het programma voor Tuckerville 2017. Eerder werd de komst van o.a. Triggerfinger, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets bekendgemaakt. Tuckerville vindt plaats op zaterdag 2 september op Recreactiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De voorverkoop voor Tuckerville 2017 is inmiddels gestart.

Nummer 1-hits
De Schotse zangeres Amy Macdonald brak in 2007 door met haar debuutalbum ‘This Is The Life’, met daarop de gelijknamige nummer 1-single. Het album belandde ook in Nederland op de eerste plek van de album charts. Daarnaast ontving de zangeres een platina plaat voor het album en scoorde ze ook hits met singles als ‘Mr. Rock ’n Roll’ en ‘Slow It Down’. Begin dit jaar bracht de zangeres haar vierde album ‘Under Stars’ uit, met single ‘Dream On’ als mooi voorproefje.

Lovende kritieken
Het debuutalbum van de 26-jarige Marlon Williams uit 2015 kon zowel in thuisland Nieuw-Zeeland als in Nederland rekenen op lovende kritieken. De zanger maakt countrysongs met een rock ’n roll-randje en werd in Nieuw-Zeeland al bekroond met diverse awards. Ooit begonnen ze als coverband van Normaal, maar tegenwoordig zijn Bökkers een compleet op zichzelf staande rockband met een liveshow die iedereen omver blaast. De band werd vorig jaar veelvuldig op zowel Radio 2 als 3FM gedraaid met het nummer ‘Iederene Hef Een Reden’, een interpretatie van Matt Simons’ ‘Catch and Release’. Ook uit Nederland komen JW Roy & The Royal Family. De Brabantse muzikant maakt al twintig jaar muziek en viert zijn jubileum dit jaar met het album ‘Dry Goods & Groceries’.

Thuisgevoel
Sfeer en muziek staan voorop op Tuckerville. Een afwisselend muziekprogramma met folk- en americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtig natuurgebied als decor zorgen ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis zullen voelen. Daarover zegt Ilse Delange: ‘Voor mij is Tuckerville echt thuiskomen. Niet alleen omdat ik uit de regio kom, maar ook omdat ik zelf groot liefhebber ben van de muziekgenres waarop we ons richten. Het lijkt me dan ook geweldig om dit alles met zoveel mogelijk anderen te kunnen delen.’

Tickets & voorverkoop
De voorverkoop voor Tuckerville is gestart. Een dagticket kost €45 voor volwassenen. Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar kost een ticket €15, hier is slechts een beperkt aantal van beschikbaar. Kinderen onder de 8 jaar krijgen gratis toegang. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via tuckerville.nl

Tuckerville 2017
zaterdag 2 september 2017
Het Rutbeek, Enschede

Deel: